Tilbygning

Tilbygning

Skab fornyelse og mere plads

Kunne du godt bruge lidt mere plads til et ekstra værelse, udestue eller noget helt tredje? Når der opstår pladsmangel eller behov for fornyelse, er der mange bolig- og sommerhusejere der vælger at lave en tilbygning.

Som erfarne tømrer, har vi hos HVG Byg ApS gennem årene hjulpet et utal af danskere med skræddersyede tilbygninger, der forener funktionalitet og æstetik.

Vi har hænderne skruet ordentligt på og er eksperter i at skabe en naturlig sammenhæng mellem nye og eksisterende kvadratmeter. Vores team består af stolte og veluddannede fagfolk, som hver dag leverer holdbare løsninger indenfor tømrer- og snedkerarbejde.

Vi har fokus på det gode håndværk, og finder altid en løsning der passer til dig. Vi har stor erfaring med tilbygninger i træ, og sætter en ære i at bygge i bedste kvalitet og altid med dine ønsker i fokus.

Mere end bare en tilbygning

Vi har stort fokus på dig som kunde. Det er nemlig dig, der skal have glæde af tilbygningen, så det er vigtig for os, at du får det, som du vil have det. Vi skræddersyer altid vores løsninger, så netop du får en unik og tilpasset løsning, du har glæde af i mange år fremover.

Du er sikret professionel rådgivning hele vejen fra start til slut og vi er som din tillidsfulde samarbejdspartner altid gavmilde med at dele ud af vores ekspertise. Vi sætter en ære i at at have en god dialog med dig gennem hele processen, så du altid er med i byggeprocessen.

Få et tilbud på en ny tilbygning i træ

Vær sikker på du vælger det rigtige byggefirma, når du ønsker flere kvadratmeter. HVG Byg ApS er med hele vejen fra A-Z, og sikrer dig en optimal byggeproces når boligen skal udvides eller renoveres.

Du kan altid kontakte os til en uforpligtende snak om tilbygninger. Ring på 40 60 64 62 eller send os en mail på info@hvgbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, også hvis du sidder med spørgsmål, så vender vi hurtigt tilbage.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag