Tilbygning

Plads til udendørshygge

En terrasse skaber de perfekte omstændigheder, når du skal have gæster en sommeraften, slappe af i solen eller spise frokost udenfor. Skab gode minder og oplev skønne stunder med en skræddersyet terrasse efter dine behov.

Hos HVG Byg ApS står vi klar til at bygge din nye træterrasse. Her får du et resultat du har glæde af i mange år. Vores håndværk er i topform, og vi arbejder kun materialer af god kvalitet – til gavn for vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller brug for sparring eller idéer til din nye terrasse er du altid velkommen til at kontakte os.

Vær sikker på et godt resultat

Vi er dine eksperter når det kommer til tømrerarbejde, og vi er med hele vejen fra idé til færdig terrasse.

Vi har samtidig stort fokus på dig som kunde. For selvom vi anvender de bedste materialer og har fagligheden på vores side, er det i sidste ende dig, som skal have glæde og gavn af resultatet. Vi sørger derfor for at have en grundig dialog med dig fra begyndelsen, så vi ved præcis, hvad du ønsker for et resultat.

Få et tilbud på din nye terrasse

Når du ønsker et resultat der holder i mange år frem, er det vigtigt at vælge det helt rigtige byggefirma. Vi har mange års erfaring og står altid klar med idéer og sparring. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om din kommende terrasse.

Kontakt os på 40 60 64 62 eller send en mail til salg@hvgbyg.dk. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag