Tagrenovering

Tagrenovering

Forlæng levetiden på dit tag

Står du overfor en tagrenovering eller ønsker et helt nyt tag? Hos HVG Byg ApS kan vi hjælpe med en komplet tagrenovering, som forlænger levetiden på dit tag. I mange tilfælde kan du forlænge levetiden med 15-20 år hvis du beskytter dit tag mod slitage, vind og vejr.

Vi har en stor ekspertise inden for tagopgaver til private, og har de seneste år indfriet drømmen om en tagrenovering hos mange boligejere. Vi står klar med den rette ekspertise og rådgivning om mulighederne når taget skal renoveres eller udskiftes.

Vi dækker hele Sjælland men udfører primært tagopgaver i København, Nordsjælland og resten af Hovedstaden.

Tagrenovering fra A-Z

Vi er eksperter i tømrer- og snedkerarbejde, og tilbyder alt fra nye tagkonstruktioner til tagbelægning samt efterisolering og tagrenovering. Med vores store erfaring fra mange andre tagopgaver, kan vi også hjælpe med nedrivning og afskaffelse af dine eksisterende tagplader.

Vi tager styringen på projektet og hjælper dig sikkert og trygt i mål med dit tagarbejde. HVG Byg ApS er med hele vejen fra A-Z, og sikrer dig en optimal byggeproces når taget skal udskiftes eller renoveres.

Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og med vores store ekspertise er du sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner når du står overfor en tagrenovering.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

HVG Byg ApS er med hele vejen og sikrer dig en optimal byggeproces når taget skal udskiftes eller renoveres. Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov.

Kontakt os på telefon 40 60 64 62 og få et uforpligtende tilbud på din næste tagrenovering. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til salg@hvgbyg.dk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag