Bærende vægge

Bærende vægge

Opbygning og nedrivning af bærende vægge

Når en væg er bærende, har den stor betydning for den bygning, den er en del af. Hos HVG Byg har vi stor erfaring med renovering og nedrivning af bærende vægge. Vi udfører arbejdsopgaver som:

  • nedrivning af bærende vægge
  • opbygning af bærende vægge
  • oplægning af jern

Skal du helt have fjernet en bærende væg, kan der lægges jern i loftet i stedet. Det er vigtigt, at du får en dygtig håndværker, der har et godt kendskab til bærende konstruktioner, til at udføre opgaven.

Hos HVG Byg er vi professionelle håndværkere, der har styr på de bærende konstruktioner, og som sætter kvalitet højt på dagsordenen. Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og med vores store ekspertise er du sikret en kompetent fagmand til opbygning og nedrivning af bærende vægge.

Højt serviceniveau

Hos HVG Byg er vi et team af engagerede og dygtige håndværkere. Udover vores brede vifte af kompetencer, er det vigtigt for os at have en god relation og dialog med vores kunder. Vi sørger altid for at forventningsafstemme, så dine behov og vores faglige viden forenes til et færdigt resultat, som alle parter er glade for.

Vi er også en virksomhed med store armbevægelser. Vi har mange skræddersyede og specielle projekter i rygsækken, så uanset hvilket projekt du står overfor, kan vi helt sikkert hjælpe. Indled en dialog med os allerede i dag.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Med HVG Byg kan du være sikker på et godt resultat hver gang. Vi hjælper både med tømreropgaver, murerarbejde og entreprenøropgaver.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til 40 60 64 62 eller send en mail til salg@hvgbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag