Flise- og klinkearbejde

Flise- og klinkearbejde

Lige linjer og godt flisearbejde

Hos HVG Byg ApS sætter vi pris på et godt stykke flisearbejde. Vi garanterer fliser og klinker i vatter og snorlige linjer på dit badeværelse, i køkkenet eller hvor du skal have foretaget flise- og klinkearbejde. Vores dygtige flisemurer udfører bl.a.:

  • Renovering af badeværelse
  • Opsætning af fliser i køkken
  • Nyt klinkegulv
  • Storformatfliser

Vi hjælper dig allerede i designfasen med valg af fliser og klinker, og hvordan det færdige resultat skal se ud.

Vælg den rettet flisemurer

Murerfaget dækker over mange forskellige typer af opgaver, og det er vigtigt at vælge den helt rigtige til opgaven. Uanset om du skal bygge nyt hus eller have opsat fliser på badeværelset, så kræver det en dygtig og erfaren murer til opgaven.

Hos HVG Byg ApS er du sikret en flisemurer med stor erfaring og ekspertise indefor flise- og klinkearbejde. Dét er din garanti for et professionelt og veludført arbejde, hvor både dine behov og kyndig vejledning er i centrum.

Vi dækker hele Sjælland men udfører primært flise- og klinkearbejde i København, Nordsjælland og hele Hovedstaden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er klar med både professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser på dit flise- og klinkearbejde. Har du spørgsmål eller ønsker at høre om vi også skal hjælpe dig, så er du altid velkommen til at hive fat i os.

Kontakt os på telefon 40 60 64 62 for et uforpligtende tilbud og en pris. Du kan også benytte formularen her på siden eller sende en e-mail til info@hvg.as.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag