Snedkerarbejde

Snedkerarbejde

Inventar- og snedkerløsninger

Vi er specialister til fingerspidserne og elsker at nørde med utraditionelle løsninger. Vi er certificeret i det akrylbaserede materiale fra HI-MACS®, og kan producere unikke og arkitektoniske løsninger der tilpasses dit behov.

Med vores eget snedkerværksted i København kan vi løse alle typer opgaver. På værkstedet udfører vi komplekse snedkeropgaver, og laver specialinventar til din bolig – præcis som du gerne vil have det, og unikt tilpasset dine behov.

Hos HVG Byg ApS har vi udført mange specielle og unikke snedkeropgaver. Èn ting er fælles for dem alle; Vi er altid med hele vejen når du skal bygge nyt eller renovere.

Det gode håndværk

Vi har fokus på unikke løsninger til alle boligens rum er du garanteret håndværk i højeste kvalitet. Vores værdier bygger på unikke og bemærkelsesværdige løsninger til både privat og erhverv. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges nyt.

Vi varetager mange opgaver i samarbejde med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Når opgaven kræver lidt ekstra, rykker vi hjem i værkstedet og finder den optimale løsning til dit byggeprojekt.

Vi dækker hele Sjælland men udfører primært snedkerarbejde i København, Nordsjælland og hele Hovedstaden.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt vælge HVG Byg ApS når du søger en professionelt snedker.

Vi tilbyder inventar- og snedkeropgaver til alle boligens rum, og elsker at finde funktionelle løsninger, design og montage af bordplader, snedkermøbler til badeværelse, soveværelse, stue m.m.

Har du en snedkeropgave du ønsker løst? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 40 60 64 62 eller på vores e-mail salg@hvgbyg.dk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag