Badeværelse

Badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse?

Står du overfor en renovering af dit eksisterende badeværelse, eller du ønsker et helt nyt? Hos HVG Byg ApS står vi klar med et team af dygtige og faglærte håndværkere, der sikrer dig et flot og tilfredsstillende resultat når badeværelset skal fornyes.

Vi hjælper dig med alle former for flise- og murerarbejde, og vi sætter kvalitet og lige linjer meget højt. Vi udfører bl.a:

Uanset om du skal have lavet en mindre renoveringsopgave eller du står overfor at skulle have et helt nyt badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Hos HVG Byg er vi professionelle, og efterlader altid et pænt stykke arbejde.

Vi er med fra A-Z

Hos HVG Byg ApS får du garanti for professionelle murere. Vi sætter høj kvalitet øverst på dagsordenen, og æstetik og snorlige linjer er et must. Men vigtigst af alt er vores kunders tilfredshed. Vi er nemlig først helt tilfredse med vores arbejde, når du er.

Derfor er det vigtigt for os at indgå i en dialog med dig som kunde, så dine ønsker og behov sammen med vores faglige viden bliver til de bedste resultater uden kompromiser. Vi er i dialog med dig som kunde både før og under arbejdet, så vi er sikre på at resultatet bliver som forventet.

Få dine badeværelsesdrømme indfriet

Vi har mange års erfaring med badeværelser. Vi er professionelle fagfolk med hænderne godt skruet på. HVG Byg er din garanti for at komme godt i mål med dine drømmeprojekter.

Ring til os på 40 60 64 62 eller kontakt os på mail salg@hvgbyg.dk. Du har også mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart vi har mulighed for det.

badeværelse førbadeværelse efter

Den typiske proces vil se således ud:

  • Besigtigelse

    Vi starter altid med et indledende møde, hvor vi tager en snak om dine drømme og muligheder. Mulighed for tilvalg af 3D skitse.

  • Opstart

    Med et accepteret tilbud og godkendelse af byggeprocessen påbegynder vi arbejdet med dit nye badeværelse.

  • Aflevering

    Når dit nye badeværelse står klar laver vi en gennemgang samt kvalitetstjek. Det er din sikkerhed for et flot resultat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag