Kloak

Kloakproblemer og anlæg af ny kloak

Der er ikke noget værre end når kloakken ikke fungerer. En stoppet kloak kommer altid ubelejligt, og skal gerne fikses igen hurtigst muligt.

Hos HVG Byg ApS klarer vi din kloakopgave. Når du har problemer med kloakken, eller du skal have anlagt helt ny, kan du med fordel tage fat i HVG Byg ApS. Vi har mange års erfaring og ordner alle former for kloakarbejde for både private, boligforeninger og virksomheder.

Vi har stort fokus på kvalitet, og vi går ikke igen, før din kloak fungerer som den skal. Vi anlægger også helt nye kloaksystemer ved eksempelvis nybyggeri. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere.

Har du mistanke om rotter?

Ved den mindste mistanke om rotter, er det vigtigt, at reagere hurtigt. Rotter er skadedyr og fyldt med sundhedsskadelige bakterier, der under ingen omstændigheder bør komme indenfor hjemmets fire vægge.

Selvom du ikke kan bekræfte om du har rotter, er det derfor vigtigt, at få be- eller afkræftet, om det er tilfældet. HVG Byg ApS inspicerer din kloak grundigt, så du igen kan sove trygt om natten.

Vi har fokus på kvalitet og grundighed. Det betyder, at du altid kan være tryg ved det arbejde vi udfører. Vi er altid i dialog med dig som kunde, så begge parter er sikker på, at der udføres tilfredsstillende arbejde.

Uforpligtende tilbud

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og god kundeservice til vores kunder, uanset hvilken opgave vi udfører. Vi går nemlig efter at 100% af vores kunder, skal være glade og tilfredse, når vi har udført et stykke arbejde.

Hos HVG Byg har du altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 40 60 64 62 eller skriv til os på info@hvgbyg.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag