Betonarbejde

Betonarbejde

Vi støber alt i beton

Når du skal have støbt i beton, kan du med fordel kontakte HVG Byg ApS. Vi udfører alt i betonarbejde. Det kan være støbning af fundament eller gulv, stolper der skal støbes fast eller diverse reparationer. Du kan altid kontakte os for at høre, om vi kan støbe beton til netop dit projekt.

Vi har mange års erfaring, hvilket gør os fagligt skarpe. Samtidig lytter vi til dig som kunde, så resultatet også bliver, som du forventer. Vi vægter kvalitet og grundighed højt lige fra vi går i gang til resultatet står færdigt.

Kontakt os for at høre meget mere om vores betonarbejde og hvad vi kan gøre for netop dig og dit projekt. Vi dækker hele Sjælland men udfører betonarbejde i København, Nordsjælland og hele Hovedstaden.

Mere end 30 års erfaring med betonarbejde

Hos HVG Byg ApS leverer vi altid betonarbejde i høj kvalitet. Vi skal nemlig sikrer os, at det vi laver, holder længe, så du kan have glæde af resultatet mange år frem. Selvom vi er fagligt stolte og har mange års viden og erfaring bag os, er det vigtigste i vores arbejde dig som kunde. Det er vigtigt for os, at du får det netop, som du vil have det.

Gennem vores mangeårige erfaring med betonarbejde som entreprenør, har vi prøvet kræfter med alle typer opgaver indenfor faget. Vi tilbyder blandt andet vores ekspertise til hjælp med:

  • Støttemure
  • Støbning af gulve, vægge, etagedæk samt terrændæk
  • Opmuring af blokke
  • Forskalling- samt armering af beton
  • Renovering, forstærkning og/eller støbning af fundament

Vi går meget op i at have en god dialog med dig, hvor dine ønsker sammen med vores faglige viden i sidste ende kan skabe de bedste resultater. Vores arbejde er nemlig først fuldført, når du er tilfreds med resultatet, uanset hvilken arbejdsopgave vi udfører.

Få et tilbud på dit betonarbejde

Vi vil gerne være netop din partner, når du skal bygge nyt eller renovere. Hvis du har gang i det helt store byggeprojekt, står vi også gerne klar til at varetage din hoved- eller totalentreprise.

Hos HVG Byg kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på betonarbejde. Det kan du ved at kontakte os på 40 60 64 62 eller sende en mail til salg@hvgbyg.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag