Facaderenovering

Facaderenovering

Skal vi renovere din facade?

Når du har brug for at få renoveret facaden, kan du med fordel kontakte HVG Byg ApS. Vi har mange års erfaring renovering, og sætter både kvalitet og finish meget højt. En facaderenovering kan indebære:

  • Omfugning af murværk
  • Reparationer
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Pudsning af facade
  • Facadeisolering

Facaden isolerer huset udefra, og en renovering kan f.eks. energioptimere boligen og afhjælpe fugtproblemer. Derfor er det vigtigt, at du får en dygtig håndværker til at udføre opgaven, så det bliver gjort ordentligt.

Dine ønsker i fokus

Hos HVG Byg ApS lytter vi til dine ønsker. Det er nemlig vigtigt for os, at du er tilfreds med det arbejde vi laver. Glade kunder er nemlig grundlaget for vores succes. Vi er først tilfredse med vores eget arbejde, når du er.

For at sikre kundetilfredshed er det vigtigt, at kvaliteten af arbejdet er i orden. Der skal anvendes ordentlige materialer og arbejdet skal udføres af dygtige håndværkere. Hos os er du sikret kvalitet og et godt resultat.

Vi indgår en dialog med dig fra starten, så du ikke behøver bekymre dig om det færdige resultat. Dine forventninger er nemlig en vigtig mellemregning i vores arbejde.

Omfugning af murværk

Er du på udgik efter en dygtig og pålidelig murer til omfugning af dit murværk? Som hus- og boligejer er det vigtigt at vedligeholde sin facade og murværk. Det skaber et flot helhedsindtryk som samtidigt sikrer forlænget holdbarhed og tæthed i selve murværket.

I Danmark er vi udsat for et skiftende og til tider hårdt vejr. Det slider på fugerne i dit murværk, og kan nedbryde murstene hurtigere. Derfor er det vigtigt, at få udbedret de løbende skader der kan opstå – korrekt og med den helt rette ekspertise. Hos HVG Byg ApS ønsker vi en grundig gennemgang af tilbud og materialevalg, så du som kunde altid opnår den mest optimale rådgivning til din facade og murværk.

Vi har mange års erfaring indenfor om- og facadefugning, og med et konstant fokus på kvalitet og energioptimering i vores arbejde, stræber vi altid efter at levere et resultat udover det sædvanlige – til glæde for din facade og for klimaet.

Få et tilbud og pris på facaderenovering

Vi har mange års erfaring, og renoverer facader med fokus på dit behov og det færdige resultat. Har du spørgsmål eller ønsker en pris på facaderenovering er du altid velkommen til at hive fat i os.

Kontakt os på 40 60 64 62 og indled en dialog allerede i dag. Du kan også skrive til os på salg@hvgbyg.dk eller via vores kontaktformular, så hører du fra os.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag