Hoved- og totalentreprise

Hoved- og totalentreprise

Kom sikkert i mål

Få overblik over din entreprise eller renovering. Som en kompetent og professionel hovedentreprenør, koordinerer vi kontakten og aftaler mellem de forskellige håndværkere, og hjælper dig sikkert i mål med din hoved- eller totalentreprise i København, Nordsjælland og resten af Sjælland. Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og med vores store ekspertise er du sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner når din entreprise skal realiseres.

Vi løser potentielle udfordringer tidligt i processen, og sikrer dig et konstant fokus på overholdelse af tidsplaner, kontrakter og et samlet overblik over dit byggeri. Vi tilbyder skræddersyede hoved- og totalentrepriser der er tilpasset netop dit projekt. Benyt vores store erfaring med løsning af større bygge- og renoveringsopgaver, og kom sikkert i mål.

Vælg den rette hovedentreprenør

Når du skal i gang med en større hoved- eller totalentreprise er det vigtigt, at vælge det helt rette entreprenørfirma. Hos HVG Byg ApS tilbyder vi innovativ og byggetekniske indsigt i din entreprise – uanset om du bygger til privat eller erhverv.

  • Hoved- og totalentreprise fra A-Z
  • Rådgivning og tilsyn af byggeriet
  • Gennemgang af fejl/mangler
  • Afslutning og overlevering

Vi er med i alle aspekter af din entreprise – lige fra tilbudsgivning til aflevering af det færdige resultat. Vi ved, at alle byggeprojekter er unikke og kan ændre sig undervejs. Derfor er vores skræddersyede løsninger tilpasset netop dit projekt.

Lader du os klare din entreprise kan du blot læne dig tilbage, mens arbejdet bliver udført. Du slipper for at skulle koordinere arbejdet mellem de forskellige fagfolk – vi gør nemlig hele arbejdet for dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos HVG Byg ApS er vi eksperter i hoved- og totalentrepriser . Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere om de mange muligheder. Med fast base i København udfører vi hoved- og totalentrepriser i Storkøbenhavn, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Kontakt os på telefon 4060 6462 og få et uforpligtende tilbud på din næste hoved- eller totalentreprise. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til salg@hvgbyg.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Forskellen ligger i ansvarsfordelingen. I en totalentreprise håndterer entreprenøren hele byggeprojektet, inklusive planlægning og udførelse, mens en hovedentreprise kun involverer entreprenøren i selve byggefasen, og bygherren står for projektledelse og koordinering af underentreprenører.

Med en totalentreprise får du en enkelt ansvarlig, der håndterer alle aspekter af byggeprojektet fra start til slut.

Det er vigtigt at afholde indledende møder for at sikre, at entreprenørens tilgang og visionen stemmer overens med dine forventninger. Derudover skal du sikre, at entreprenøren har de nødvendige licenser og forsikringer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag