Omfangsdræn

Omfangsdræn

Få anlagt et omfangsdræn af specialister

Er du på udkig efter en dygtig entreprenør, der kan hjælpe dig med anlæg af omfangsdræn? Hos HVG Byg er vi specialister i omfangsdræn, og hjælper private såvel som erhvervskunder i hele Storkøbenhavn med at sikre deres ejendomme mod større vandmængder.

Hos HVG Byg har vi adskillige års erfaring i entreprenørbranchen, og kender til alle aspekter af kloakarbejde. Vi er naturligvis autoriseret kloakmester, så du kan være sikker på, at alt er udført korrekt og efter gældende lov og retningslinjer.

Vi tager gerne en samtale med dig omkring dine ønsker til anlæg af omfangsdræn omkring din bolig eller erhvervsejendom. Kontakt os blot på telefon eller e-mail, eller benyt dig af vores kontaktformular herunder – så kontakter vi dig.

byggefirma københavn

Optimal sikring mod vand- og fugtskader

I Danmark er vi vant til, at det regner. Nogle gange er nedbørsmængden mere massiv end andre. Vand og nedbør er dog skyld i, at mange husejere oplever vandskader og fugtskader i kælderen eller på soklen af huset. De direkte skader, som nedbøren medfører, vil ofte lede til udfordringer med skimmelsvamp.

Her er et omfangsdræn en optimal løsning, der vil give dig en barriere mod vandet, og sørge for, at du ikke vil opleve vand- og fugtskader, og minimere risikoen for skimmel betydeligt. I korte træk er et omfangsdræn et system, der er nedgravet omkring din ejendom, som sørger for at lede overskydende vand væk fra huset. Det giver de bedste forudsætninger for et tørt og velbevaret hus.

Kontakt os og få en pris på anlæg af omfangsdræn

Når du skal have anlagt et omfangsdræn omkring din ejendom, er det vigtigt at vælge en kompetent og erfaren kloakmester til opgaven. Med HVG Byg er du altid garanteret håndværkere med mange års erfaring og stor ekspertise. Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale omkring dine ønsker. Vi kan kontaktes på 40 60 64 62 eller på e-mail salg@hvgbyg.dk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag