Nybyg af hus

Nybyg af hus

Kom godt i mål med dit drømmehjem

Drømmer du om en ny bolig og mangler hjælp fra en erfaren tømrer? Hos HVG Byg ApS gør vi dine boligdrømme til virkelighed, og får dig sikkert i mål når det gælder nybyg i træ. Vi opfører boliger med fokus på kvalitet og holdbarhed, hvilket vi sikrer gennem vores tårnhøje, faglige niveau. Vi inddrager dig i hele processen så vi sammen har et løbende overblik over byggeriet.

Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og kan tilbyde at få tegnet og beregnet det kommende nybyggeri ned til mindste detalje. Vores dygtige mandskab består af faglærte tømrer der sætter en ære i at leverer et resultat, som kan danne en tryg ramme for dig i mange år frem.

Som nybygger er du med hele vejen

Vi ønsker et tæt samarbejde med dig som bygherre, hvorfor vi lægger vægt på at lytte til dine ønsker, samt vejlede om mulighederne når det gælder nybyggeri i træ. Vi har gennem vores mangeårige erfaring som tømrer- og byggefirma, hjulpet adskillige glade kunder med skræddersyede løsninger, der sikrer en komplet indfrielse af forventninger.

Vi sætter en ære i at have en kontinuerlig, professionel dialog med dig som kunde gennem hele byggeprocessen, og sørger for at inddrage dig i beslutninger så intet arbejde bliver udført over hovedet på dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi er specialister til fingerspidserne og kan tilbyde komplekse, og unikke løsninger til alt fra opførelse og inventar.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til 40 60 64 62 eller send en mail til salg@hvgbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag