Kælderrenovering

Kælderrenovering

Lad os klare din kælderrenovering

Har kælderen brug for fornyelse, trænges der til at blive udvidet, eller skal der ombygges til beboelse? Uanset hvad klarer vi gerne renovering af kælder hos dig. Med hjælp fra professionelle håndværkere hos HVG Byg ApS er du sikker på, at projektet bliver udført grundigt. Vi har et stort fokus på struktur, organisering, planlægning og ikke mindst kommunikationen med dig.

Der kan være mange grunde til at man ønsker en kælderrenovering. Derfor er det vigtigt for os, at opgaven bliver skræddersyet med lige netop dine ønsker i højsædet. Som eksperter inden for en lang række renoveringsopgaver har vi godt styr på vores håndværk. Ligeledes har vi den rette viden, til at kunne klare din renovering af kælder uanset omfanget.

Udgravning af kælder

Går du med tanker om at få bygget kælder i din bolig? En optimeret kælder kan på sigt ende med at spare dig for mange penge på varmeregningen – desuden er det til gavn for vores klima og miljøet. Vi tilbyder udgravning af kælder til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os for at høre mere.

Selvom det sjældent er målet med en kælderrenovering, er det altid en god ide at få energioptimeret sin bolig. Det gælder bl.a. loft, stue og sågar kælder. Hos os er du sikret en energivenlig løsning hvad enten der er snakke om nybyg, totalrenovering, renovering af kælder m.m.

Vi løser dine problemer med fugt

Står du overfor udfordringer med fugt i din bolig, bør du reagere med det samme. Fugt skaber et dårligt indeklima og giver optimale betingelser for skimmelsvamp og andre uønskede gæster i lofter, vægge og gulve.

Hos HVG Byg ApS sørger vi for at lokalisere problemerne og finde frem til den bedst mulige løsning på fugtproblemet og udbedring af eventuelle skader. Vi har stor erfaring med bl.a. omfangsdræn, sænkning af vandspejl samt etablering af fugtspærre ved fundament og sokkel.

Vi sørger altid for at have en god dialog med vores kunder, så du er opdateret på problemet både før, under og efter processen er afsluttet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi tilpasser en kælderrenoveringen i København og på hele Sjælland efter netop dine ønsker og behov. Vores fagfolk er godt klædt på med den rette viden og erfaring, uanset om det omhandler fugtsikring eller en større udbygning af kælderen. Desuden gør vi udelukkende brug af branchens mest anerkendte og moderne udstyr og materialer.

Ring i dag på 40 60 64 62 eller skriv en mail til salg@hvgbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på din kælderrenovering.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, renovering af en kælder kan være en god investering, da det forbedrer din boligs værdi og funktionalitet.

Nej, men oplever du fugtproblemer i din kælder, kan et omfangsdræn hjælpe med at lede vand væk fra kælderen og forebygger dermed skader forårsaget af fugt.

Ja, det er muligt at slippe af med fugt i kælderen gennem forskellige metoder såsom vandtætning, installation af dræn og forbedring af ventilation.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag