Fundament

Støbning af fundament

Med en totalløsning fra HVG Byg ApS er du sikret den højeste kvalitet fra start til slut. Vi dækker hele Sjælland men udfører primært fundamentarbejde i København, Nordsjælland og hele Hovedstaden.

Uanset om du skal bygge et mindre drivhus eller opføre et stort palæ er det vigtigt, at det står på det rette fundament. Vi laver grundige undersøgelser af jordbundsforholdene, anlægger kloak og støber et kvalitetssikret og stabilt fundament, der holder hånden under dit hus.

Totalløsningen indeholder:

  • Jordbundsundersøgelse
  • Udgravning
  • Kloakering
  • Stabilisering af grunden
  • Støbning

Fundamentet er bygningens bærende element

Fundamentet skal bære resten af bygningen og være 100% stabilt. Samtidig skal det holde fugten ude og varmen inde, så det er vigtigt, at støbningen er af højeste kvalitet. Vi anbefaler at få professionelle til at udføre opgaven, da det kan gå hen at blive en meget dyr og uoverskuelig opgave, hvis det ikke er udført korrekt.

Hos HVG Byg ApS er vi professionelle og kvalitetsbevidste når det kommer til materialer og udføring. Vi laver grundige undersøgelser og analyser af jordbundsforholdene, så vi er sikre på, at du får det bedste og mest holdbare fundament. Hvis du skal have lavet kloakering, nedgravning af vand og gas eller andet i forbindelse med anlægningen af fundamentet, sørger vi også for det. Vi støber dit fundament i højeste kvalitet, så bygningen ovenpå står stabilt og sikkert i al slags vejr.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Uanset hvilket slags fundament du skal have støbt, har vi erfarne håndværkere der står klar til at løse opgaven til perfektion. Vi støber fundamenter i København og på hele Sjælland.

Ring i dag på 40 60 64 62 eller skriv en mail til salg@hvgbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på dit næste fundament.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag