Opmuring af tilbygning

Opmuring af tilbygning

Holdbare og effektive løsninger indenfor tilbygninger

Ønsker du at udvide din bolig med en tilbygning? Hos HVG Byg ApS er vi eksperter i at udføre opmuring, der sikrer at din nye tilbygning bliver en naturlig forlængelse af huset. Dermed får du en tilbygning der udover at forøge kvadratmeterne, samtidig bidrager til din boligs samlede æstetiske udtryk.

Når du skal have udført en tilbygning i mursten, er det vigtigt at have et pålideligt og erfarent byggefirma med på holdet. Vi sørger for at tilbyde en skræddersyet løsning, som skaber sammenhæng mellem nye og eksisterende kvadratmeter.

Vi sætter en ære i altid at opretholde en åben og tillidsfuld dialog, hvilket kombineret med vores høje faglige niveau, gang på gang resulterer i tilbygninger af højeste kvalitet samt glade kunder.

Din erfarne samarbejdspartner

Vi stræber ikke efter at have det største team, men derimod det bedste. Derfor består vores mandskab udelukkende af håndplukkede fagfolk, med stor passion og ekspertise indenfor deres fag. Vores brede vifte af kompetencer samt sans for detaljen, gør os i stand til at leverer løsninger tilpasset netop dine ønsker og behov, når det er tid til at udvide med en tilbygning.

Vi rådgiver professionelt gennem hele byggeprocessen, og trækker på vores mangeårige erfaring i murerbranchen, når vi skal skræddersy en tilbygning til dig. Du kan derfor med ro i maven lade os varetage dit udvidelsesprojekt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hos HVG Byg ApS er vi med dig fra A-Z når du skal have opført en tilbygning i mursten, og er først tilfredse med resultatet når du er.

Har du spørgsmål eller ønsker vores input på dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 60 64 62 eller sende os en mail på salg@hvgbyg.dk. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag