Totalrenovering

Totalrenovering

Energivenlig renovering

Skal boligen fornyes eller har du behov for mere plads? En totalrenovering kan have mange forskellige formål, og det er vigtigt at projektet planlægges og struktureres fra start.

Hos HVG Byg ApS kan vi stå for hele projektet, og udføre alt fra koordinering af håndværkere til den afsluttende gennemgang. Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og med vores store ekspertise er du sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner når din totalrenovering skal realiseres.

Vi har fuld fokus på energioptimering af din bolig – både når vi står overfor en totalrenovering eller bygger helt nyt. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger med energioptimering i fokus.

Med den rette rådgivning og valg af energivenlige løsninger, kan vi hjælpe med at spare penge på varmeregningen når der renoveres. Det gavner både miljøet og din pengepung som boligejer. Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

Fordele ved en totalrenovering

Når du vælger en totalrenovering skal du kun henvende dig ét sted, og får altid tildelt en fast kontaktperson. Vi er eksperter i totalrenovering af eksisterende ejendomme, og kan give dig den værdifulde rådgivning og sparring når der skal bygges om.

Vi tilbyder høj faglighed og en professionel tilgang til opgaven. Vi overholder vores aftaler og efterlader altid byggepladsen pæn og rengjort. Vi dækker hele Sjælland men udfører primært totalrenovering i København, Nordsjælland og hele Hovedstaden.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med en totalrenovering lytter vi til dine ønsker, og finder sammen den rette løsning. Uanset om renoveringen skyldes en nødvendig modernisering, eller helt nye behov i boligen, så kan du altid sætte dit eget præg på projektet.

Hos HVG Byg ApS er vi eksperter i totalrenoveringer, og kan tilpasse projektet efter dine ønsker og behov. Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere om de mange muligheder.

Kontakt os på telefon 40 60 64 62 og få et uforpligtende tilbud på din næste totalrenovering. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til salg@hvgbyg.dk.

Ofte stillede spørgsmål

En totalrenovering involverer et større projekt for din ejendom, hvor alt fra VVS, elektriske systemer og overflader til isolering og vinduer kan blive udskiftet eller opdateret.

Prisen på en totalrenovering varierer og afhænger af mange faktorer, herunder boligens størrelse, materialernes kvalitet og omfanget af nødvendige ændringer.

Ja, det kan ofte betale sig at energioptimere sin bolig gennem en totalrenovering. Bedre isolering og moderne opvarmningssystemer kan markant reducere energiforbruget i din bolig.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag