Byggefirma i København

Dit byggefirma indenfor murer-, tømrer- og entreprenørarbejde

Byggefirma i København

En oplagt samarbejdspartner

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi som byggefirma hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger, hvor vi med et konstant fokus på kvalitet og grundighed, stræber efter at levere et resultat udover det sædvanlige.

Vi er samtidig en familiedrevet virksomhed, der siden dag et har haft vores kunders ønsker og behov i centrum. Vi tror på, at en god og personlig relation til vores kunder er med til at skabe det bedste resultat. Du vil derfor altid blive mødt i øjenhøjde, når vi står for dit projekt. Vi sørger for ærlig vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning på din opgave.

Som byggefirma arbejder vi tæt sammen med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, så du altid er sikret korrekt rådgivning og effektiv byggestyring når opgaven kræver koordinering af flere faggrupper.

Vores store knowhow gør os til en alsidig og tillidsfuld samarbejdspartner. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når byggeprojektet skal realiseres. Hos HVG Byg ApS er vi anerkendt som et professionelt byggefirma, med øje for enhver detalje, der altid leverer lidt ekstra for at fuldende den gode oplevelse.

renovering af kælder

Vi lytter til din behov

Vi lægger stor vægt på en professionel og tillidsfuld dialog, hvor vi indledningsvis laver en forventningsafstemning af dit byggeprojekt. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i kombination med vores faglige viden og erfaring som byggefirma, får skabt de mest optimale løsninger.

Vi udfører primært arbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men servicerer gerne hele Sjælland, når der er behov for den rette ekspertise og dygtige fagfolk. Kontakt os på telefon 40 60 64 62 for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til salg@hvgbyg.dk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag