Gulve

Eksperter i nye trægulve

Skal dine trægulve renoveres eller ønsker du helt nye? Hos HVG Byg ApS tilbyder vi professionel gulvlægning, og står klar med effektiv gulvbehandling og rådgivning hvis gulvet skal udskiftes.

Vi kan tilbyde gulvlægning i træ samt opretning og slibning af eksisterende. Vi gør processen simpel og løser altid opgaven tilfredsstillende, så du får glæde af dine nye trægulve de næste mange år.

Vi dækker hele Sjælland men udfører primært gulvarbejde i København, Nordsjælland og resten af Hovedstaden.

Gulvlægning i høj kvalitet

Få de bedste forudsætninger for et smukt helhedsindtryk med gulvlægning i høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller faglighed når vi lægger dit nye trægulv, og tilbyder altid holdbare kvalitetsløsninger til din bolig.

Hos HVG Byg ApS har vi stor erfaring med gulvlægning, og tilbyder alt lige fra massive trægulve til det populære sildebensparket. Vi har en stor ekspertise inden for gulvlægning til både private og erhverv, og har de seneste år indfriet drømmen om nye trægulve hos mange hus- og boligejere.

Få et uforpligtende tilbud på gulve

Vælg HVG Byg ApS når du skal have nye gulve. Vi stræber altid efter grundig rådgivning samt et tilfredsstillende resultat – hver gang. Med et konstant fokus på det gode håndværk finder vi altid en løsning der passer til dit behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov til nye trægulve. Ring til os på telefon 40 60 64 62 eller send en e-mail til salg@hvgbyg.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så vender vi hurtigt retur med et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag