Fugtproblemer

Fugtproblemer

Vi løser dine problemer med fugt

Står du overfor udfordringer med fugt i din bolig, bør du reagere med det samme. Fugt skaber et dårligt indeklima og giver optimale betingelser for skimmelsvamp og andre uønskede gæster i lofter, vægge og gulve.

Vi sørger for at lokalisere problemerne og finde frem til den bedst mulige løsning på fugtproblemet og udbedring af eventuelle skader. Vi sørger altid for at have en god dialog med vores kunder, så du er opdateret på problemet både før, under og efter processen er afsluttet.

Vi har dig i fokus

Hos HVG Byg ApS er vores kunder ikke bare kunder. Vi ønsker at du har lyst til at vende tilbage til os en anden gang. Derfor udfører vi ikke kun vores arbejde i allerhøjeste kvalitet. Vi lytter til dine ønsker og behov, og holder dig opdateret i vores arbejdsproces hele vejen.

Vi elsker en god udfordring. Det er derfor, at vores kompetencer spænder bredt. Vi udfører alt fra facaderenovering, betonarbejde, tagrenovering, nyt badeværelse, murerarbejde og meget mere. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os hvis du har problemer med fugt

Hvis du har problemer med fugt står HVG Byg ApS klar til at hjælpe dig. Vi hjælper både med selve fugtproblemet og med at lokalisere eventuelle andre skader. Vi tilbyder selvfølgelig også at udbedre eventuelle skader.

Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på 40 60 64 62 eller send en mail til salg@hvgbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag