Kælderrenovering

Vi udfører renovering af kælder i Storkøbenhavn, Nordsjælland samt resten af Sjælland.

Lad os klare din kælderrenovering

Har kælderen brug for fornyelse, trænges der til at blive udvidet, eller skal der ombygges til beboelse? Uanset hvad klarer vi gerne renovering af kælder hos dig. Med hjælp fra professionelle håndværkere hos HVG Byg ApS er du sikker på, at projektet bliver udført grundigt. Vi har et stort fokus på struktur, organisering, planlægning og ikke mindst kommunikationen med dig. 

Der kan være mange grunde til at man ønsker en kælderrenovering. Derfor er det vigtigt for os, at opgaven bliver skræddersyet med lige netop dine ønsker i højsædet. Som eksperter inden for en lang række renoveringsopgaver har vi godt styr på vores håndværk. Ligeledes har vi den rette viden, til at kunne klare din renovering af kælder uanset omfanget.

Udgravning af kælder

Går du med tanker om at få bygget kælder i din bolig? En optimeret kælder kan på sigt ende med at spare dig for mange penge på varmeregningen – desuden er det til gavn for vores klima og miljøet. Vi tilbyder udgravning af kælder til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os for at høre mere.

Energioptimering af din kælder
Selvom det sjældent er målet med en kælderrenovering, er det altid en god ide at få energioptimeret sin bolig. Det gælder bl.a. loft, stue og sågar kælder. Hos os er du sikret en energivenlig løsning hvad enten der er snakke om nybyg, totalrenovering, renovering af kælder m.m.

Tilbud på renovering af kælder

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på en kælderrenovering. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!

Professionel rådgivning

Det er altid en udfordring at finde de rette fagfolk til at hjælpe med ens projekt. Derfor anbefaler vi altid, at man undersøger markedet grundigt for at finde den helt rette håndværker.

Hos HVG Byg ApS sørger vi for at holde al kommunikation med dig så overskueligt som muligt. Ligeledes tager vi altid højde for uforudsete udfordringer. Vi har stor erfaring og viden inden for kælderrenovering, og kommer altid med fagkyndig rådgivning gennem projektet.

Kontakt os i dag

Vi tilpasser en kælderrenoveringen efter netop dine ønsker og behov. Vores fagfolk er godt klædt på med den rette viden og erfaring. Desuden gør vi udelukkende brug af branchens mest anerkendte og moderne udstyr og materialer.

Lad os tilpasse projektet til dig. Kontakt os på tlf. 4060 6462 og få et helt uforpligtende tilbud i dag. Du kan også gøre brug af kontaktformularen på siden eller sende en mail til os på info@hvgbyg.dk. Så vender vi tilbage med en konkurrencedygtig pris, og et tilbud der matcher dine behov.

Stor erfaring med kælderrenovering

Se nogle af vores tidligere projekter.

Vi har klaret en lang række forskellige og spændende kælderrenoveringer. Uanset hvad din opgave står på, kan du trygt vide, at vi er med hele vejen. Det gælder både renovering og udgravning af kælder.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

  • Din garanti for godt håndværk

    Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

  • Professionelle fagfolk

    Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

  • Byggeproces fra A-Z

    Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button