BORDPLADER TIL DIN BOLIG

Skræddersyede bordplader i de bedste materialer

Skræddersyet til dit behov

Din bordplade repræsenterer en stor del af dit køkken, og derfor får du også mulighed for at designe en bordplade, som passer specifikt til dig og dine behov. Du er med til at udvælge:

 • Materiale
 • Design & mål
 • Stil & farve

Er du i tvivl om visse aspekter, kan du altid kontakte os for yderligere rådgivning. Så kommer vi med vores bud på den bordplader, som passer bedst til dig. Desuden tilbyder vi også design og montage af snedkerkøkken og unikke snedkermøbler.

SOLID SURFACE BORDPLADER

Er du på udkig efter en skræddersyet bordplade til dit køkken eller badeværelse? Så burde du måske overveje en af vores Solid Surface bordplader. Vi er certificerede i både Corian® og HI-MACS® bordplader. Så er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt.

Corian® bordplader
Mange tror at Corian® er navnet på det materiale, som bliver brugt. Det er dog blot en af producenterne. Mærket er retmæssigt endt som en af de mest populære typer bordplader. Det er bl.a. på grund af deres utroligt holdbare og vedligeholdelsesfrie design.

HI-MACS® bordplader
Vi tilbyder også HI-MACS® bordplader. De er akrylbaserede og findes i både ensfarvede og flerfarvede varianter. Bordpladerne kan ikke suge fugt og egner sig derfor perfekt til våde zoner i eksempelvis køkkenet eller på badeværelset. Samtidig er bordpladerne meget holdbare og giver desuden et flot udtryk.

Kan laves i alle farver
Fra vores snedkerværksted i København kan vi lave din bordplade i netop den farve, du ønsker – uanset om du har en specifik farve i tankerne eller blot en idé.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for ny bordplade i den bedste kvalitet? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 40 60 64 62 eller på vores e-mail inventar@hvg.as.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

Specialister i snedkeropgaver

Som erfarne og veluddannede fagfolk kan vi garantere, at dine bordplader bliver fremstillet og tilpasset efter fineste forhold. Vi føler et stort ansvar for at give dig den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter dit samarbejde med os.

Med mange år i branchen er vi glade for at nørde med vores håndværk, og bruger gerne lidt ekstra tid på at få din bordplade til at være så perfekt som mulig.

Stor erfaring med bordplader

Se hvad vi tidligere har udført.

Hos HVG Byg ApS har vi lavet et hav af forskellige bordplader til køkkenet, stuen osv.

Fælles for alle vores bordplader er den tårnhøje standard for kvalitet samt den personlige service i øjenhøjde.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

 • Din garanti for godt håndværk

  Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

 • Professionelle fagfolk

  Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

 • Byggeproces fra A-Z

  Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button