NYBYG AF HUS

Vi gør din boligdrøm til virkelighed

Kom godt fra start med nybyg

Hos HVG Byg ApS gør vi dine boligdrømme til virkelighed, og tager styring på hele byggeprojektet. Vi opfører nybyg med fokus på kvalitet, og dine unikke ønsker til boligen. Vi inddrager dig i hele processen så vi sammen har et løbende overblik over byggeriet.

Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter og rådgivende ingeniører, og kan tilbyde at få tegnet og beregnet det kommende nybyggeri ned til mindste detalje.

Hos HVG Byg ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten og har et netværk af dygtige specialister i nybyg bag os, når boligdrømmen skal indfries.

Som nybygger er du med hele vejen

Vi ønsker et tæt samarbejde med bygherren, hvor vi lytter og vejleder om mulighederne i et nybyggeri. Samtidigt er det vigtigt for begge parter, at projektet er forventningsafstemt inden vi går igang, så der ikke opstår unødvendige udfordringer undervejs. På den måde kan vi levere et færdigt husbyggeri der indfrier dine drømme og forventninger.

​Det kan være en stor opgave at kaste sig ud som nybygger, og opføre sit nye drømmehus. Der er mange forskellige fagpersoner involveret i byggeriet, og en professionel byggestyring er nødvendig, når byggeriet går igang.

Det vigtigste for os, når vi sammen bygger nyt hus er en tryg og god oplevelse i hele processen.

Hør mere om nybyg af hus

Kontakt os på telefon 4060 6462 hvis du skal bygge nyt. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Erfaring og ekspertise

Vi rådgiver gerne om materialevalg, indretning og specielle løsninger der gør dit drømmehus helt unikt. Vores rolle som byggerådgiver koordinerer dialogen og aftaler mellem bygherre, arkitekt og håndværkere.

Hos HVG Byg ApS får du din egen kontaktperson ved opførelse af nybyg. Vi står til rådighed ved spørgsmål og vejledning, når boligdrømmen skal indfries.

Kontakt os omkring nybyg

Vi er specialister til fingerspidserne og kan tilbyde komplekse, og unikke løsninger til alt fra opførelse og inventar. I vores eget værksted kan vi gå i dybden med detaljerne og tilbyde helt unikke løsninger.

Kontakt os på telefon 4060 6462 og hør mere om mulighederne, eller få et uforpligtende tilbud på dit næste nybyg. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Stor erfaring med nybyggeri

Se hvad vi tidligere har udført.

Hos HVG Byg ApS har vi bygget og opført mange nye spændende huse.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

  • Din garanti for godt håndværk

    Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

  • Professionelle fagfolk

    Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

  • Byggeproces fra A-Z

    Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button