HOVEDENTREPRISE

Vi udfører hovedentreprise i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Kom sikkert i mål

Få overblik over din entreprise eller renovering, og lad os stå for den løbende ledelse af projektet. Med en kompetent og professionel byggestyring, koordinerer vi kontakten og aftaler mellem de forskellige håndværkere, og hjælper dig sikkert i mål med din hovedentreprise.

Vi løser potentielle udfordringer tidligt i processen, og sikrer dig et konstant fokus på overholdelse af tidsplaner, kontrakter og et samlet overblik over dit byggeri.

Vælg den rette hovedentreprenør

​Når du skal i gang med en større hoved- eller totalentreprise er det vigtigt, at vælge det helt rette entreprenør firma. Hos HVG Byg ApS tilbyder vi innovativ og byggetekniske indsigt i din entreprise – uanset om du bygger til privat eller erhverv.

 • Alle fagentrepriser
 • Hovedentreprise fra A-Z
 • Rådgivning og tilsyn af byggeriet
 • Gennemgang af fejl/mangler
 • Afslutning og overlevering

Tilbud på hovedentreprise

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er med hele vejen

Vi tilbyder skræddersyede hovedentrepriser der er tilpasset netop dit projekt. Benyt vores store erfaring med løsning af større bygge- og renoveringsopgaver, og kom sikkert i mål.

Vi er med i alle aspekter af din hovedentreprise – lige fra tilbudsgivning til aflevering af det færdige resultat. Vi ved, at alle byggeprojekter er unikke og kan ændre sig undervejs. Derfor er vores skræddersyede løsninger tilpasset netop dit projekt.

Lader du os klare din hovedentreprise kan du blot læne dig tilbage, mens arbejdet bliver udført. Du slipper for at skulle koordinere arbejdet mellem de forskellige fagfolk – vi gør nemlig hele arbejdet for dig.

Kontakt os

Hos HVG Byg ApS er vi eksperter i hovedentrepriser. Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere om de mange muligheder.

Kontakt os på telefon 4060 6462  og få et uforpligtende tilbud på din næste hovedentreprise. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi løser opgaver i hele København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Stor erfaring med hovedentrepriser

Se hvad vi tidligere har udført.

Hos HVG Byg ApS har vi udført mange spændende entrepriser.

Èn ting er fælles for dem alle. Vi er altid med hele vejen når du skal bygge nyt eller renovere.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

 • Din garanti for godt håndværk

  Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

 • Professionelle fagfolk

  Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

 • Byggeproces fra A-Z

  Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button