Støbning af fundament

Vi udfører støbning af fundament og funderingsarbejde i Storkøbenhavn, Nordsjælland samt resten af Sjælland.

Vi klarer dit funderingsarbejde

Med en totalløsning fra HVG Byg ApS er du sikret den højeste kvalitet fra start til slut.

Uanset om du skal bygge et mindre drivhus eller opføre et stort palæ er det vigtigt, at det står på det rette fundament. Vi laver grundige undersøgelser af jordbundsforholdene, anlægger kloak og støber et kvalitetssikret og stabilt fundament, der holder hånden under dit hus.

Totalløsningen indeholder:

 • Jordbundsundersøgelse
 • Udgravning
 • Kloakering
 • Stabilisering af grunden
 • Støbning

Uanset hvilket slags støbe- eller funderingsarbejde du skal have udført, så har vi erfarne håndværkere der står klar til at løse opgaven.

Tilbud på fundering og støbning

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på en støbe- og funderingsarbejde. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!

Fundamentet er bygningens bærende element

Fundamentet skal bære resten af bygningen og være 100 % stabilt. Samtidig skal det holde fugten ude og varmen inde, så det er vigtigt, at støbningen er af højeste kvalitet. Vi anbefaler at få professionelle til at udføre opgaven, da det kan gå hen at blive en meget dyr og uoverskuelig opgave, hvis det ikke er lavet ordentligt.

Hos HVG Byg ApS er vi professionelle og kvalitetsbevidste når det kommer til materialer og udførelse. Vi laver grundige undersøgelser og analyser af jordbundsforholdene, så vi er sikre på at du får det bedste og mest holdbare fundament. Hvis du skal have lavet kloakering, nedgravning af vand og gas eller andet i forbindelse med anlægningen af fundamentet, sørger vi også for det. Vi støber dit fundament i højeste kvalitet, så bygningen ovenpå står stabilt og sikkert i al slags vejr.

Kontakt os i dag

Vores fagfolk er godt klædt på med den rette viden og erfaring. Desuden gør vi udelukkende brug af branchens mest anerkendte og moderne udstyr og materialer.

Vi støber fundamenter og tilbyder funderingsarbejde i Storkøbenhavn, Nordsjælland samt resten af Sjælland. Kontakt os på tlf. 4060 6462 og få et helt uforpligtende tilbud i dag. Du kan også gøre brug af kontaktformularen på siden eller sende en mail til os på info@hvgbyg.dk. Så vender vi tilbage med en konkurrencedygtig pris, og et tilbud der matcher dine behov.

Stor erfaring med fundering

Se nogle af vores tidligere projekter.

Vi har klaret en lang række forskellige og spændende støbe- og funderingsopgaver. Uanset hvad din opgave står på, kan du trygt vide, at vi er med hele vejen. Hos HVG Byg ApS er vi med hele vejen fra A-Z.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

 • Din garanti for godt håndværk

  Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

 • Professionelle fagfolk

  Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

 • Byggeproces fra A-Z

  Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button