Inventarsnedkeri i København

Unikke løsninger og inventar til din bolig.

Vi elsker at bygge!

​Vi er specialister til fingrespidserne og elsker at nørde med utraditionelle løsninger.

Vores store erfaring og alsidighed i håndværkerfaget har vist os, at det ofte kræver de helt rette rammer når et unikt behov skal løses. Derfor, har vi​ på vores lokation i Glostrup udenfor København indrettet vores helt eget snedkerværksted. Her kan vi fordybe os og finde kreative byggeløsninger, når din opgave kræver lidt ekstra.

Unikt inventar til boligen

Drømmer du om at få designet dit eget køkken, så det passer perfekt ind i din bolig? Med vores eget snedkerværksted i København kan vi løse alle opgaver.

På værkstedet udfører vi komplekse snedkeropgaver, og laver specialinventar til din bolig – præcis som du gerne vil have det, og unikt tilpasset dine behov.

Kontakt et snedkerværksted

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på din snedkeropgave. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Specialinventar efter dine ønsker

HVG Byg ApS er en virksomhed med en stor ekspertise i større bygge- og renoveringsprojekter. Derfor oplever vi ofte, at byggeprojektet inkluderer udførelse af unikt tilpasset inventar til boligen. Med høj faglighed og en stor kærlighed til håndværket, finder vi sammen en løsninger der passer dine ønsker og behov.

Når kun det bedste er godt nok

Vi varetager mange opgaver i samarbejde med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Når opgaven kræver lidt ekstra, rykker vi hjem i værkstedet og finder den optimale løsning.

Har du en special- og/eller snedkeropgave du ønsker løst? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker. Vi dækker hele København, Nordsjælland og resten af Sjælland.​

Vi kan kontaktes på telefon 40 60 64 62 eller på e-mail info@hvgbyg.dk.

Stor erfaring som inventarsnedkeri

Se hvad vi tidligere har udført.

Hos HVG Byg ApS har vi udført mange specielle og unikke snedkeropgaver.

Èn ting er fælles for dem alle. Vi er altid med hele vejen når du skal bygge nyt eller renovere.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

  • Din garanti for godt håndværk

    Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

  • Professionelle fagfolk

    Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

  • Byggeproces fra A-Z

    Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button