Byggefirma i København

En virksomhed med stor erfaring og fokus på godt håndværk

Det gode håndværk

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger, hvor vi med et konstant fokus på kvalitet og grundighed, stræber efter at levere et resultat udover det sædvanlige.

Professionelle fagfolk

Vi laver alt inden for nybygrenovering, byggestyring og specialopgaver, hvor vi gerne står for hele totalentreprisen. Lad os tage styring på dit byggeprojekt og slip for bekymringerne om overholdelse af aftaler, tidsplaner og meget mere. Vi gør det simpelt og løser tingene uanset udfordringer.

Vi udfører primært arbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men servicerer gerne hele landet, når der er behov for den rette ekspertise og rådgivning.

Kontakt et byggefirma

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud fra et byggefirma. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

En oplagt samarbejdspartner

​Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, konsulenter og mindre entreprenører der har behov for professionelle fagfolk til totalentrepriserstørre renoveringsopgaver og byggestyring.

Vores store knowhow gør os til en alsidig og troværdig samarbejdspartner, når større byggesager skal udføres – uanset om det omhandler nybygtotalrenovering eller specialopgaver er HVG Byg ApS et oplagt valg.

Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges. Vi er anerkendt som en dygtig og tillidsfuld virksomhed, med øje for enhver detalje, der altid leverer lidt ekstra for at fuldende den gode oplevelse.

Vi lytter til din behov

Vi lægger stor vægt på en professionel og tillidsfuld dialog, hvor vi indledningsvis laver en forventningsafstemning af projektet.

Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i kombination med vores faglige viden og erfaring, får skabt de mest optimale løsninger.

Kontakt os på telefon 4060 6462 for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud på opgaven. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

  • Din garanti for godt håndværk

    Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

  • Professionelle fagfolk

    Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

  • Byggeproces fra A-Z

    Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button