TOTALRENOVERING

Vi udfører totalrenovering i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Vi er eksperter!

​Skal boligen fornyes eller har du behov for mere plads? En totalrenovering kan have mange forskellige formål, og det er vigtigt at projektet planlægges og struktureres fra start. Hos HVG Byg ApS kan vi stå for hele projektet, og udføre alt fra koordinering af håndværkere til den afsluttende gennemgang.

Energivenlig renovering
Vi har fuld fokus på energioptimering af din bolig – både når vi står overfor en totalrenovering eller bygger helt nyt. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger med energioptimering i fokus.

Med den rette rådgivning og valg af energivenlige løsninger, kan vi hjælpe med at spare penge på varmeregningen når der renoveres. Det gavner både miljøet og din pengepung som boligejer.

Alt sammen til gavn for vores klima og det globale CO2 regnskab.

Fordele ved en totalrenovering

Når du vælger en totalrenovering skal du kun henvende dig ét sted, og får altid tildelt en fast kontaktperson. Vi er eksperter i totalrenovering af eksisterende ejendomme, og kan give dig den værdifulde rådgivning og sparring når der skal bygges om eller til. Vi løser totalrenovering og totalentrepriser i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

I en gennemgående renovering er det vigtigt, at der tages højde for uforudsete udfordringer. Hos HVG Byg ApS har vi den fornødne erfaring og ekspertise når der skal udføres en vellykket totalrenovering.

Tilbud på totalrenvoering

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på totalrenovering. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sæt dit eget præg

Med en totalrenovering lytter vi til dine ønsker, og finder sammen den rette løsning. Uanset om renoveringen skyldes en nødvendig modernisering, eller helt nye behov i boligen, så kan du altid sætte dit eget præg på projektet.

Vi tilbyder høj faglighed og en professionel tilgang til opgaven. Vi overholder vores aftaler og efterlader altid byggepladsen pæn og rengjort.

Kontakt os

Hos HVG Byg ApS er vi eksperter i totalrenoveringer, og kan tilpasse projektet efter dine ønsker og behov. Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, og høre mere om de mange muligheder.

Kontakt os på telefon 4060 6462 og få et uforpligtende tilbud på din næste totalrenovering. Benyt formularen her på siden eller send en e-mail til info@hvgbyg.dk.

Stor erfaring med totalrenovering

Se hvad vi tidligere har udført.

Hos HVG Byg ApS har vi udført mange spændende renoveringer.

Èn ting er fælles for dem alle. Vi er altid med hele vejen når du skal bygge nyt eller renovere.

Medlem af Dansk Byggeri

byg-garanti
Medlem af Dansk Byggeri

Hvorfor skal du vælge os?

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når der skal bygges.

  • Din garanti for godt håndværk

    Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger

  • Professionelle fagfolk

    Vi har samlet et team af professionelle fagfolk

  • Byggeproces fra A-Z

    Vi hjælper dig sikkert i mål med dit byggeri

Call Now Button